Mijn visie

Bent u op zoek naar professioneel advies en begeleiding op het gebied van voeding en gezondheid? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Als ervaren diëtiste streef ik ernaar om u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken door middel van gepersonaliseerd voedingsadvies en ondersteuning.

Ik geloof in een holistische benadering van gezondheid, waarbij we niet alleen kijken naar wat u eet, maar ook naar uw levensstijl, behoeften en doelstellingen. Of u nu wilt afvallen, uw sportprestaties wilt verbeteren, uw voedingspatroon wilt optimaliseren of gezonder wilt leven, ik bied advies op maat dat past bij uw unieke situatie.

Mijn passie ligt in het helpen van mensen om een evenwichtig en voedzaam voedingspatroon te ontwikkelen dat bijdraagt aan een optimale gezondheid en welzijn. Ik streef ernaar om u te voorzien van praktische tips, tools en motivatie om uw doelen te bereiken en een gezonde relatie met voeding op te bouwen.


Mijn taak als diëtiste bestaat erin om je correcte informatie, inzicht te geven en een dieet op maat voor je uit te werken. Hierbij hou ik rekening met jouw eetgewoonte, lichaamsgewicht, doel dat je voor ogen hebt, energieverbruik, medicatie, werkuren, zakenlunches of sociaal leven.


Dit dieet op maat wordt zo praktisch mogelijk uitgewerkt en is gebaseerd op een gezonde evenwichtige voeding. Het geven van correcte informatie gecombineerd met een goede individuele begeleiding verhoogt de slaagkansen . Dus geen strenge diëten die niet op lange termijn vol te houden zijn, wel haalbare voedingsaanpassingen zodat een blijvend resultaat verkregen wordt..


Een ideaal gewicht is een gewicht waarbij je u goed voelt in je vel en dat je onder controle kan houden zonder op dieet te staan

unsplash